Casio s-a gandit sa incorporeze aceasta tehnologie intr-o camera foto de mici dimensiuni, care sa ofere aceleasi rezultate finale ca si o camera video profesionala si una foto puse la un loc. A aparut astfel aparatul foto digital EX-F1, cel mai rapid din lume atat pentru filme, cat si pentru fotografii.

EX-F1 poate sa captureze in rafala pana la 60 de fotografii pe secunda, la rezolutia maxima de 6 megapixeli si sa inregistreze filme in format Full HD, cu 60fps, si in formate mai mici cu 300, 600 sau 1200fps. Aceasta se traduce prin posibilitatea de a urmarii secventele cu incetinitorul, oferind un spectacol interzis ochiului uman in momentul in care se petrece actiunea. Aparatul se poate conecta prin portul HDMI la un televizor Full HD, pentru a urmari filmele High Definition.

Casio EX-F1 este si cea mai rapida camera foto din lume. Nici un alt producator nu a reusit sa scoata pe piata un aparat care sa captureze 60 de fotografii intr-o singura secunda. Cu EX-F1 nu trebuie sa fii un profesionist pentru a surprinde momentul dorit, chiar daca este vorba de cerul aprins de un fulger sau de impactul dintre piciorul jucatorului de fotbal si minge la un sut puternic.