De data aceasta Van der Led ne prezinta un laptop mai deosebit, cel putin din punct de vedere al titlului: Jisus V2. Sa fie el oare construit special numai pentru cei credinciosi? Nicidecum..Sa nu credeti ca Jisus poate face minuni (in sensul propriu al cuvantului) precum transformarea apei in vin sau ceva de genul..Cu toate ca, trebuie sa recunoastem, ar fi fost ceva foarte tare!

Jisus V2 este imbracat in piele roz, aspect care il recomanda din plin domnisoarelor (hai si domnisorilor, ca se poarta rozul..). Tinand cont de pret (aproximativ 350 de euro), laptopul poate fi considerat un adversar pentru Asus Eee PC 900, insa cu o configuratie net superioara.

Jisus V2 are un display de 10.2 inci cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Procesorul este un VIA C7-M ce merge la 1.6GHz iar memoria RAM, 1GB DDR2 533. De partea grafica se ocupa chipset-ul VIA Chrome9 HC.

Hard disk-ul, chiar daca nu este un SSD, are o capacitate de 80 de GB si isi invarte platanele la 5400 RPM. Pentru transferul datelor, exista WiFi, Bluetooth, un cititor de carduri SD/MS/MS-Pro/MMC si 2 porturi USB 2.0.