Rezultatele Romtelecom pe primului trimestru al anului 2008 au indicat cresteri pe noile segmente de servicii, respectiv Internet de banda larga, date si servicii de televiziune si o stabilizare a bazei de clienti pentru telefonie fixa la 3 milioane, pecizeaza un comunicat Romtelecom.

Actionarul majoritar al Romtelecom, OTE, a anuntat rezultatele financiare pentru trimestrul intai 2008. "Rezultatele din primele luni ale anului confirma repozitionarea Romtelecom ca operator competitiv pe piata romaneasca", se rarata in comunicatul transmis de companie.

Potrivit acestuia, serviciile de date, un sector care genereaza tot mai multe venituri, au inregistrat o crestere semnificativa, de 69% in primul trimestru al anului 2008, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. La sfarsitul acestui trimestru se inregistrau 448.000 utilizatori de Internet de banda larga ClickNet. De asemenea, serviciul de televiziune Dolce lansat la finalul lunii noiembrie 2006 a atins pragul de 484.000 clienti la finalul primului trimestru al anului curent.