"In cateva luni ne propunem sa atingem 8% vanzari pe credit, din cifra de afaceri a celor doua magazine online PCfun si Electrofun", a declarat Madalin Durca, citat de NewsIn, dupa ce a anuntat lansarea serviciului de creditare Cnet, un serviciu 100% online, oferit in parteneriat cu Cetelem IFN, lider pe piata creditelor de consum din Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, serviciul de creditare online se adreseaza persoanelor fizice si are ca scop cresterea confortului utilizatorilor de Internet prin accesul imediat la un credit, fara vizite la consultanti si cu rate fixe pe toata durata contractului. Completarea formularului de solicitare dureaza aproximativ 10 minute, iar raspunsul se primeste imediat.

"Prin parteneriatul cu Cetelem am incercat sa reducem durata si procesul de obtinere a unui credit cu pana la 80%. Ratele inca nu se pot plati cu cardul (n.r.: se platesc la birourile Cetelem din toata tara), insa avem in perspectiva si acest lucru. Cred ca vanzarea prin credit nu era foarte bine valorificata de catre magazinele noastre, pentru ca un consumator online cauta in primul rand sa simplifice procesul de achizitie, insa nici nu aveam alternative viabile”, a adaugat Durca.