Facebook isi schimba designul si optiunile Facebook a creat noi detalii de design pentru site, pe care le va implementa incepand cu luna iunie. Noul profil de imagine al site-ului social va avea incorporat tab-uri deasupra paginilor de profil, pentru a ajuta utilizatorii sa-si organizeze mai usor datele personale si fotografiile.

Reteaua sociala va face schimbarile treptat, pentru a nu exista confuzii sau lucruri care sa perturbe buna functionare a lucrurilor. De aceea, utilizatorii Facebook se vor bucura de noua functie incepand cu luna urmatoare, aplicatia putand fi disponibila pentru ceilalti membri mult mai tarziu.

“Suntem constienti de faptul ca noua versiune va fi mai dificil de utilizat”, a declarat Mark Slee, product manager Facebook.

Noua pagina de profil creeaza un tab pentru feed-uri, dar si statusuri curente sau activitati intreprinse recent de catre utilizatorul respectiv.

De asemenea, va mai include si tab-uri pentru sectiunea de informatii personale, cum sunt adresele de e-mail, tab-uri pentru fotografii, dar si pentru alte aplicatii, cum sunt jocurile sau playerele online de muzica.