Una din prevederile contractului ii permite lui Bobby Voicu sa se ocupe in continuare de proiectele sale actuale.

“Eu sunt omul care va incerca sa afle ce vrea userul de Yahoo din Romania”, isi rezuma Bobby Voicu fisa de post la Yahoo. Atributiile sale acopera zona de continut si servicii, fara sa includa vanzarea de publicitate, activitate ce ii revine in prezent agentiei Mediacafe Romania.

Bobby Voicu este primul manager al Yahoo Romania si a fost numit in functie in urma unor interviuri succesive. Are 29 de ani si este licentiat in finante-banci (ASE Bucuresti). Este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media. Cel mai important proiect al sau este comunitatea blogoree.ro, o platforma sociala cu 1300 de membri. Detine si monden.info, dar si cateva site-uri cu audienta internationala.

Managerul Yahoo crede ca abilitatea sa de a conduce o comunitate online a fost principalul motiv care l-a adus in atentia celor de la Yahoo. “In primul rand, am dovedit ca pot sa am grija de o comunitate. Apoi, am avantajul de a fi relativ cunoscut pe o piata care pentru Yahoo e relativ noua, oricat de mari ar fi si chiar daca au milioane de utilizatori in Romania”, ne-a declarat Bobby Voicu.