Noul serviciu disponibil in statiile OMV ofera acestora un avantaj competitiv in fata concurentilor de pe piata de distributie a carburantilor si a fost conceput pentru a aduce noi beneficii clientilor OMV, raspunzand nevoilor de comunicare ale acestora printr-un grad de mobilitate fara precedent.

In statiile OMV sunt disponibile si cele doua servicii oferite in parteneriat cu operatorul de telefonie mobila Zapp: punctele de conexiune wireless „Hot Spot” si serviciul de plata al facturii Zapp. Serviciul Hot Spot este disponbil in 60 de statii de distributie carburant OMV, in vreme ce facturile Zapp pot fi platite in toate statiile OMV.

Pentru a oferi acces wireless, o statie de distributie carburant trebuie sa dispuna de o zona adaptata furnizarii de astfel de servicii, respectiv cafenea sau restaurant. In Romania, 230 de statii de distributie carburant au aceste dotari, Zapp avand instalata tehnologia Hot Spot in 90 dintre acestea, dintre care 60 sunt statii OMV. Zapp are o acoperire de 40% pe acest segment de piata.

Colaborarea recent incheiata cu statiile OMV este al doilea mare proiect WiFi derulat de Zapp dupa echiparea, in vara anului 2007, cu tehnologie Hot Spot si carduri pre paid de date a celor 100 de masini Fly Taxi care deservesc aeroportul international Henry Coanda.