JVC vrea 25% din piata romaneasca a camerelor video in 2008 "Tinta noastra este de 25% pentru sectorul camerelor video, 20-25% pentru piata audio, iar pentru segmentul LCD, tintim o cota de 5% din piata romaneasca", a spus directorul de vanzari pentru Europa de Est al JVC.

Oficialul a declarat ca JVC intentioneaza sa deschida un birou in Romania, avand in vedere ca tara noastra noastra este una dintre cele mai importante din regiune, dar nu poate spune cu exactitate cand se va intampla acest lucru. Expertul in marketing pentru Europa Centrala si de Est al JVC International, Mag. Wolfganghad a declarat ca, pentru moment, JVC are venituri prea mici pe piata din Romania pentru ca toate costurile necesare infiintarii si functionarii unui birou sa poata fi acoperite.

JVC isi distribuie produsele pe piata din Romania prin lanturile de retail Altex, Domo,Flamingo, Flanco si Rombiz. Pentru anul in curs compania intentioneaza sa directioneze distributia tuturor produselor prin ADV Auto Powers & Technology, distribuitor unic in 2007 pentru produsele destinate segmentul produselor audio pentru masini.