Panasonic Romania estimeaza cresterea cu 50% a vanzarilor de camere foto Managerul de marketing al Panasonic Romania, Bogdan Gheorghiu, anticipeaza ca in anul financiar care se va incheia la sfarsitul lunii martie 2008 compania ar putea inregistra o crestere cantitativa cu 125% a vanzarilor de camere foto, fata de perioada similara a anului trecut.

„Anticipam pentru acest an o depasire a vanzarilor de aparate foto cu circa 125%. Este mai mult decat dublu fata de ceea ce ne propusesem ca target initiat, circa 62%”, a spus Gheorghiu, citat de NewsIn.

Reprezentantul Panasonic sustine ca si pentru anul fiscal care va incepe in aprilie 2008 si se va finaliza la sfarsitul lui martie 2009, compania vizeaza cresterea vanzarilor pe acest segment cu circa 50 de procente, la peste 60.000 de unitati. Potrivit acestuia, aparatele profesionale comercializate reprezinta doar 1% din vanarile de camere foto Panasonic.

Totodata, managerul de marketing al Panasonic Romania mai spune ca vanzarea camerelor foto au o pondere de 11,3% in cifra de afaceri a companiei. Cea mai mare pondere, 43% este detinuta de vanzarea de plasme si LCD-uri.