“International 60. La Fix.”, cel mai nou program pentru apeluri internationale de la Zapp, permite clientilor sa sune catre retele de telefonie fixa din 22 tari, destinatiile parte a programului fiind tari in care s-au inregistrat cele mai ridicate rate de apeluri efectuate de catre utilizatorii Zapp.

Pentru a beneficia de noul program, un utilizator Zapp trebuie sa-si activeze optiunea “International 60. La Fix.” la costul de doar 3 USD/luna, optiune care include un numar de 60 de minute lunar catre retele fixe din tarile alese. Minutele care depasesc acest timp vor fi taxate conform tarifelor standard si in functie de planul tarifar al abonatului.

In ceea ce priveste totalul veniturilor sau volumului asteptat a fi generat de catre aceasta noua oferta, Zapp nu a stabilit obiective specifice de vanzari, programul “International 60. La Fix.” fiind mai degraba din categoria produselor orientate spre sporirea si extinderea beneficiilor oferite clientilor.

“Aceasta oferta pentru apeluri internationale este doar primul produs dintr-un nou portofoliu de servicii care urmeaza sa fie lansate de Zapp, avand obiectivul de a aduce un plus de valoare clientilor nostri dar si de a creste baza de clienti existenta”, a declarat Arda Arkun, Head of Business Development.