PCfun.ro, ce activeaza in domeniul produselor IT, electronice si telefoanelor GSM, a inregistrat in 2007 o crestere a cifrei de afaceri de 2,5 ori fata de anul anterior si estimeaza pentru anul 2008 o cota de piata de 5%.

"Online-ul a devenit o alternativa de cumparare din ce in ce mai cautata de clienti datorita, in primul rand, varietatii produselor si rapiditatii achizitiei, de aceea, consideram ca focusul nostru trebuie sa fie pe asigurarea diversitatii produselor la preturi atractive, disponibilitatii informatiilor, functionalitatii site-ului si dezvoltarea logisticii", a declarat directorul de marketing PCfun, Madalin Durca.

PCfun.ro a inregistrat, de la inceputul anului 2008, aproape 1.500 de comezi online numai din Bucuresti. In 2007, totalul comezilor primite din Capitala au fost de 31%, aceasta fiind urmata de Transilvania cu 18%, Moldova si Muntenia, fiecare cu aproximativ 16%.

Categoriile de produse care au acumulat cele mai mari vanzãri pentru PCfun.ro au fost notebook-urile, PC-urile, componentele de calculator, monitoarele, televizoarele LCD si camerele foto. In 2008, magazinul online mizeaza pe cresteri ale acelorasi categorii.

Totodata, ElectroFun.ro, magazin online dedicat exclusiv echipamentelor electronice si electrocasnice, are ca obiectiv major anul acesta extinderea pe verticala, dar si prin abordarea unor noi zone.