"Jucam pe o piata cu un potential aflat la cote ridicate, care ne-a dat ocazia ca in 2007 sa avem o crestere a veniturilor situata mult peste nivelul de evolutie al acesteia", a declarat directorulul general Xerox Romania si Republica Moldova, Marius Persinaru.

Potrivit acestuia, investitiile in dezvoltarea si extinderea departamentului de servicii de management al documentelor au avut rezultate foarte bune.

La finele anului 2007, Xerox Romania a deschis in Bucuresti un nou centru de scanare si arhivare, valoarea totala a investitiei fiind de aproximativ jumatate de milion de dolari. De asemenea, in 2007, departamentul de servicii de management al documentelor a crescut numarul clientilor cu 13 si a inregistrat o crestere totala a veniturilor de aproximativ 30 %, ceea ce a determinat o marire considerabila a contributiei departamentului la veniturile totale ale companiei pentru anul 2007.

Veniturile din vanzarile echipamentelor de birou au inregistrat o crestere de 45 %, bazata in primul rand prin comercializarea de echipamente multifunctionale si de imprimante laser color.