"LLP Bucharest a inregistrat o cifra de afaceri conforma cu previziunile realizate la sfarsitul semestrului I al anului 2007. Anul 2007 a fost un an important pentru LLP Bucharest, fiind anul primei achizitii din ecosistemul de parteneri Microsoft Dynamics", a declarat managing director LLP Bucharest, Robert Komartin.

LLP Bucharest a abordat cu solutii specializate anul trecut si alte domenii cum ar fi industria alimentara sau firmele de avocatura.

Compania a realizat o cifra de afaceri de 2,2 milioane euro in 2007, in crestere cu 55% fata de anul precedent, iar pentru 2008, LLP vizeaza o cifra de afaceri de 2,9 milioane euro.

La inceputul lunii octombrie 2007, LLP a semnat contractul pentru achizitia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei estWest Informatique Roumanie (EWIR). estWest a fost primul integrator si furnizor pentru solutia Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision) din Romania, LLP avand in prezent peste 60 de clienti de Microsoft Dynamics NAV (aproximativ o treime din numarul total de implementari de Navision din Romania).