Compania japoneza pune acum la dispozitia utilizatorilor care sunt la primul contact cu un aparat foto DSLR, tehnologii inovative si in acelasi timp intuitive, precum “Quick AF Live View”, functie ce realizeaza o captura fara intarzierile tipice focalizarii automate.

Phil Lubell, director de marketing pe segmentul camerelor digitale la Sony Electronics, a marturisit: "Utilizatorii care fac pasul spre aparatele DSLR, vor o experienta similara cu cea obtinuta cu camerele point and shoot, insa fara a sacrifica viteza si performanta. Quick AF Live View da acestor doua modele viteza si calitate, atat de necesare pentru cresterea pietei in segmentul user-ilor first-time DSLR."

A300 are un senzor APS-C CCD de 10.2 Mpx, iar A350 unul de 14.2 Mpx. Procesorul de imagine BIONZ, atat de apreciat de fotografii semi-profesionisti sau chiar amatori, lentilele Sony sau cele optionale Minolta, precum si noii senzori CCD constituie o reteta perfecta pentru obtinerea unor poze detaliate, cu o tonalitate inalta si culori vibrante.