O prisma de cristal: Noul Nokia 7900! Crystal Prism prezinta o combinatie interesanta de culori, forme si desene, toate adunate la un loc creand un produs placut din punct de vedere vizual. Daubal a folosit laserul pentru a crea formele geometrice si mai ales elementele grafice de pe partea posterioara. Tasta navigationala are in centru o piatra ce imita cristalul.

O prisma de cristal: Noul Nokia 7900! Colaborarea cu Frederique este o alta dovada a intentiei Nokia de a oferi produse pe placul utilizatorului. Jo Harlow chiar a marturisit: "Continuam sa luam in calcul oportunitati de colaborare cu designeri si artisti situati in varful domeniilor lor, care pot oferi multe talente si viziuni ce ne pot ajuta pe noi sa cream produse care intrunesc nevoile de lifestyle unic si individual ale clientului final".

Dincolo de aspectul atractiv, partea tehnica a lui Nokia 7900 Crystal Prism sta destul de bine. Display-ul OLED de 2 inch asigura luminozitate si contrast de varf, iar camera foto de 2 Mpx are si un blitz de forma triunghiulara.