Samsung Electronics, chiar daca nu este lider in telefonia mobila, detine o putere financiara colosala care, folosita cu cap, ar fi indeajuns pentru a concepe un terminal cel putin la nivelul iPhone. De ce nu stau lucrurile tocmai asa? Greu de spus..

Observand o stire pe internet care dezvaluia noul smartphone SPH M4650 Multi-touch, am zis “era si momentul!” Bucuria a fost insa efemera, deoarece noul telefon Samsung nu integreaza un display multi-touch propriu-zis.

Compania sud-coreeana a dat un alt inteles “atingerilor multiple”. Practic, atunci cand degetul este pozitionat deasupra unui icon, terminalul trimite o senzatie usoara de vibratie, pentru ca utilizatorul sa nu simta lipsa unei tastaturi alfanumerice, eliminandu-se astfel posibilele apasari in zone inactive.

SPH M4650 are la baza OS-ul Windows Mobile 6.0 Professional, ce ofera o interfata ideala dispozitivelor cu ecrane sensibile la atingere. Display-ul QVGA masoara 2.8 inch, sub el aflandu-se o tasta cu patru directii de forma circulara.