Cine mai are nevoie de unitate centrala si monitor? Cele doua tind tot mai mult sa se uneasca, rezultand asa-numitul concept all-in-one, la fel ca in cazul de fata. Insa trebuie sa recunoastem ca de data aceasta design-ul se prezinta extrem de atractiv.

Moneual ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei!Moneual 902 si 301 I*magine integreaza cate un display LCD touch-screen de 7 inch, ideal pentru controlul acestui centru multimedia. O telecomanda IR, tastatura si mouse-ul wireless, Bluetooth si WiFi b/g, sunt numai cateva din dotarile care dezvaluie apartenenta la curentul “fara fir”.

PC-urile au pe front panel, pe langa display-ul touch-screen, o serie de butoane care confera acces rapid la diferite functii, un port USB 2.0, un card reader multiformat, precum si un buton rotativ de ajustare a volumului, ce le apropie de design-ul sistemelor audio Hi-Fi.

Moneual ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei!Daca exteriorul ne-a convins, interiorul prezinta si el componente suficient de puternice. Procesorul este un Core 2 Duo T7300 la 2.0 Ghz, iar memoria RAM Kingston DDR2-5300 2GB. Hard disk-ul trebuia sa fie incapator pentru colectiile de filme si muzica, asa ca Moneual a pus un Seagate de 750 GB pe S-ATA2.