Accesibil pe www.nokia.mobi, Medeo ofera cel mai bun entertainment si media lifestyle, direct pe device-urile Nokia. Dezvoltat de compania Starcut, Medeo reprezinta sursa mobila principala de stiri proaspete de pe covorul rosu, interviuri cu starurile TV favorite, trailere la filme, moda sau muzica.

Nokia a lansat Medeo, partenerul perfect pentru N95!Petteri Putkiranta, director Multimedia la Nokia, a declarat: „Noi deja am pavat drumul pentru terminalele mobile, pentru a evolua din sfera traditionala a mobilitatii, spre un device personal si in aceeasi masura puternic. Aducand acel entertainment pe care toti il doresc, reprezinta o parte din promisiune, iar cu inovativul serviciu pus la punct de Starcut, noi trimitem entertainment-ul direct pe terminalul Nokia!”

Juha Tiihonen, CEO la Starcut, a marturisit ca Nokia este partenerul ideal pentru compania sa, fiind mandru ca finlandezii pun la dispozitie Medeo unei audiente worldwide.

Continutul Medeo se va axa in principal pe centre entertainment populare precum Hollywood, festivalurile de film de la Berlin sau Cannes. Serviciul este disponibil deja pentru telefoanele din seriile N si E, alte terminale capabile de video streaming urmand a fi compatibile in scurt timp.