Reducerea este valabila pentru un an, la abonamentele de internet si telefonie mobila, si se aplica suplimentar promotiilor in curs. Oferta incepe de la 11,2 euro/ luna (abonament de internet si telefonie mobila, cu TVA inclus) si este valabila pana la 7 ianuarie 2008 in toate magazinele Romtelecom, Cosmote, Germanos si Internity din Romania.

Potrivit Wall-Street, utilizatorii de business au la dispozitie abonamentele Cosmote Business si Cosmote Business Share. Cosmote Business ofera opt planuri tarifare care includ intre 10 si 1.000 de minute nationale si tarife accesibile in functie de destinatia apelurilor. Utilizatorii au la dispozitie si extraoptiunea Business Group, care ofera companiilor de orice talie convorbiri nelimitate si gratuite intre angajati, indiferent de ora sau zi. Cosmote Share ofera intre 120 si 5.000 de minute nationale la tarife accesibile, atat pentru noii abonati, cat si pentru cei existenti. Cosmote Share permite utilizatorilor aceluiasi grup sa vorbeasca gratuit nelimitat intre ei.

Romtelecom detine una dintre cele mai performante retele din Europa Centrala si de Est, care a trecut printr-un program complex de modernizare. Numarul de port-uri ADSL instalate la inceputul anului era de aproximativ 230.000 si este de asteptat ca acesta sa depaseasca 600.000 pana la sfarsitul anului.

Reducerea de 10% oferita in cadrul pachetului comun se aplica urmatoarelor preturi promotionale care sunt disponibile pana la sfarsitul anului: ClickNet 1 Mbps - 7.5 euro/luna, ClickNet 3 Mbps - 12.5 euro/luna, ClickNet 6 Mbps - 24.5 euro/luna (fara TVA). Pe langa actuala promotie ce ofera un discount de 50% din valoarea abonamentului pe intreaga durata a contractului, clientii vor primi si pana la sase luni de abonament gratuit si un modem ADSL gratis.