Asus ne-a obisnuit in ultimul timp cu produse de calitate, in special in categoria dispozitivelor portabile, unde materialele bine alese si excelent finisate, au atras numeroase distinctii la cele mai importante show-uri IT.

La U6S, palmrest-ul este acoperit de o piele maro care se prelungeste si pe marginea frontala, asigurand un comfort sporit articulatiilor. Suprafata touchpad este confectionata din aluminiu anodizat negru, intre cele doua butoane ale acesteia fiind inclus un cititor de amprente, util in protectia datellor importante.

Notebook de vis: Descoperiti exceptionalul! Asus U6S!Display-ul de 12.1 inch ii confera lui U6S titlul de ultraportabil. Acesta este WXGA cu 1280x800 pixeli, avand la baza tehnologia „Splendid Color Enhancement Engine”, oferind culori naturale si detalii clare pentru o experienta vizuala deosebita. LCD-ul foloseste iluminare de fundal cu LED-uri, fiind mai subtire decat LCD-urile conventionale. Consumul de curent a fost si el mult redus odata cu implementarea LED backlight!

Notebook de vis: Descoperiti exceptionalul! Asus U6S!O dotare interesanta la U6S este reprezentata de includerea HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) 3.5G, facand posibila conexiunea la internet prin retele de telefonie mobila, fara sa fie necesara conectarea unui telefon mobil! Utilizatorii pot astfel trimite emailuri, naviga pe internet si sa se conecteze la diferite retele prin VPN (virtual private network)! Tot ce trebuie facut este introducerea unei cartele SIM intr-un spatiu special amplasat sub acumulator.

Conectica la inaltime ofera WiFi in standarde a/b/g/n, Bluetooth 2.0, patru porturi USB, VGA out, LAN, microfon, casti, un port Express Card, modem si iesire video HDMI pentru plasme si televizoare LCD!Notebook de vis: Descoperiti exceptionalul! Asus U6S!

In interior gasim un procesor Core 2 Duo T7500 la 2.2 Ghz, 2GB memorie RAM la 667 Mhz, un hard drive de 160GB la 5400 RPM, o unitate optica DVD Super multi, un slot de carduri 8 in 1 si o placa video mainstream NVIDIA GeForce 8400M G cu 128MB si compatibila DirectX 10!