Sigur, magazinele sunt pline de oferte, targurile dedicate atrag multi comercianti autohtoni sau straini, internetul este o sursa nelimitata de magazine online pregatite sa-ti acorde ajutor..Insa nu ne este mai greu chiar atunci cand ofertele sunt multiple?

La o simpla navigare prin site-uri, am descoperit MoMA, plin de cadouri de efect la preturi cat de cat accesibile si am decis, asta deoarece PlugIn se ocupa si de lifestyle, sa vi le prezentam pe cele mai interesante!

Cronotime Clock a fost conceput in 1966 de catre un designer de automobile italian pe numele sau Pio Manzu. Alessi a preluat ideea si a construit un nou ceas, intr-o carcasa alba de polimer ABS, avand un cadran negru cu cifre mari, ce poate fi ajustat in unghiuri diferite pentru o vizibilitate optima! Mecanismul precis are la baza tehnologia Seiko, per ansamblu produsul fiind de o calitate peste medie. Pretul de achizitie este de 65$.

Kangaroo face echipa ideala cu Piggy! Cele doua accesorii din piele se preteaza pentru casa sau birou, fiiind confectionate de catre Amigos. Kangaroo primeste in marsupiul sau mesaje, instrumente de scris sau chiar telefoane mobile. Orificiul sau bucal este dornic sa depoziteze fel de fel de hartiute plasate fara nicio teama, pentru ca nu musca..Cel mai simpatic ramane Piggy, un porcusor albastru care primeste monede. Cand s-a umplut, Piggy le scoate pe toate dupa deschiderea unui capac amplasat..sub coada! Perechea amuzanta costa 83$!

Ce ziceti de o pereche de boxe confectionate din carton? Cardboard Speakers pot fi usor demontate si transportate intr-o gentuta transparenta inclusa, gata sa redea un sunet placut dupa conectarea la orice sursa prin mufa de 3.5mm! Boxele sunt construite din materiale simple, reprezentate de carton si componente electrice, fiind prietenoase cu mediul inconjurator. Inca o intrebuintare ingenioasa a hartiei..Pretul este de 42 de dolari!

Ai carte, ai parte! Dar ce te faci cand ai mai multe carti si nu vor nici cu forta sa stea frumos pe un raft? „James the Bookend”, numit si „Terminatorul de carti”, iti va face viata mai comoda. Meseria lui este sa impinga volumele, mentinandu-le cat mai aproape de verticala! James este si chipes, negru sau rosu, fiind realizat dintr-un cauciuc rezistent si o placuta de otel atasata de baza, care serveste drept suport pentru carti. Terminatorul costa 26$ si abia asteapta sa-si puna in valoare talentul..

Ce are numai trei picioare? Nu, nu este catelusul schiop din poezia cu acelasi nume, este tripodul Gorillapod, flexibil, elegant si suficient de ferm pentru a sustine o camera foto! Cele trei picioare se indoaie si se rotesc la 360 de grade, putand fi fixate pe o ramura de copac, ghidonul unei biciclete sau orice alta suprafata in vederea obtinerii celor mai bune instantanee. Tremuratul mainii este practic anulat, iar camera se afla in deplina siguranta, gata de actiune! Gorillapod costa 25$.