Cat de folositoare se poate dovedi tehnologia Dual-SIM? Practic, am putea spune ca avem doua telefoane intr-unul singur, cu posibilitatea de a alege intre operatori prin asa-numitul “simultaneous dual mode standby”. Un apel pe o anumita retea va activa automat cartela corespunzatoare, dar ce ne facem cand primim doua apeluri pe retele diferite?

Doua cartele SIM active in acelasi telefon!In acest caz se alege apelul dorit, dar se poate comuta la celalalt fara inchiderea iminenta a celui curent, ramanand doar de facut o prealabila anuntare a partenerului de conversatie, ca sa nu se trezeasca vorbind in gol!

Verzio ofera primul telefon dual-SIM capabil de 3G, avand un design clasic candy bar, pe numele sau Duplii. Acesta are un display TFT de 2.2 inch si rezolutie QVGA, superior de care se afla o camera pentru apeluri video 3G.

Duplii are un aspect placut, cu taste shortcut dispuse asemanator lui K800i, buton dedicat de declansare a camerei foto de 2 Megapixeli, memorie expandabila prin carduri TransFlash, precum si player audio si video avansat.