Rudolf, renul cel cu nasul mereu rosu, a avut bunavointa sa ne trimita un e-mail ce continea lista Mosului cu cele mai dorite lucruri..Sa vedem ce am descoperit!

Consola portabila PSP a celor de la Sony a primit un facelift, devenind mai atractiva si mai usoara. Pentru ca este unul dintre cele mai dorite gadget-uri, Mosul a dat fuga la Mediadot si, vazand pretul de 620 RON, s-a hotarat pe loc sa goleasca stocul..Sony PSP 2000 poate fi cumparat in diferite culori: negru, alb, rosu sau roz! UMD-urile e drept ca sunt cam scumpe, insa pe un card MS mai incapator pot intra numeroase filme sau jocuri pe care consola le poate rula dupa mici modificari. Nu intram in detalii, oricum cunoscatorii stiu despre ce e vorba..

Rudolf ne-a scris ceva si despre i7 fara sa stie ce si cum, insa ne-am dat noi seama rapid ca se referea la Samsung DIGIMAX i7, un aparat foto digital cu rezolutie de 7.2 Mpx. i7 este la mare cautare datorita unui design inovator ce permite rotirea display-ului si comutarea intre modurile PMP si foto! Samsung i7 stie sa redea fisiere MP3, text sau filme in diferite formate, iar pozele facute pot fi editate direct pe aparat. Totul este simplu gratie functiei touchscreen a display-ului generos, ce masoara nu mai putin de 3 inch! Memoria interna are 450 MB, iar capturile video pot fi realizate la 800x592 pixeli. La eMAG, Mosul l-a gasit la 850 RON!

Apple Nano de generatia a sasea nu putea sa lipseasca de pe lista, mai ales acum ca se prezinta cu un nou design, o capacitate de 8 GB formata din memorii flash si o autonomie imbunatatita considerabil. Nano are doar 6.5mm in grosime si o greutate de 49.2 grame..Display-ul a crescut pana la 2 inch si rezolutie QVGA, afisand poze si filme la o calitate superioara. Bateria tot sa tina 24 de ore de ascultat muzica..La DigitalMall a fost vazut un domn imbracat intr-un costum rosu cu alb, cumparand numeroase playere pentru toti fanii Apple, la un pret de 720 RON bucata! Toate au primit si cate o husa eleganta cadou, sa nu-i fie frig micutului Nano..

Ca sa il filmeze pe cel raspunzator cu cadourile cand strabate cerul in lung si-n lat, doritorii de camere video au renuntat la casete si au cerut Sanyo Xacti-VPC, un camcorder compact ce poate sa surprinda orice detaliu cu zoom-ul optic 10X, si sa stocheze clipuri High Definition direct pe carduri SD de pana la 4 GB! Senzorul CCD e cotat la 5.1 Mpx, realizand poze de calitate, iar display-ul de 2.2 inch poate fi rotit pentru realizarea autoportretelor! Sania a fost parcata cu grija langa eMAG, unde camcorderul made in Japan a fost achizitionat fara prea multe ezitari in schimbul sumei de 2050 RON!