Telefoanele din ziua de azi incep sa includa tot mai multe functii, astfel ca incet-incet renuntam la a mai achizitiona un player audio sau o camera foto, si ne indreptam atentia asupra unui terminal suficient de destept incat sa tina locul cu brio celor doua dispozitive mentionate!

PDA-urile au inceput si ele sa piarda teren serios in fata smartphone-urilor capabile sa ruleze aproape orice aplicatie de editare text, administrare de sarcini sau contacte, trimitere de email-uri sau navigare pe internet! Dar cum ramane cu televizorul?

Samsung ne dezvaluie un telefon cu televizor incorporat!Samsung ne prezinta un nou terminal botezat SPH-W2400 Special Edition, care s-a hotarat sa ridice doua degete si sa ne raspunda la intrebare. W2400 este un slider care, dincolo de toate dotarile, prezinta una mai interesanta.

Display-ul culiseaza pentru a oferi acces la tastatura, si, o data ridicat, surpriza! OLED-ul lui W2400 poate fi rotit spre stanga trecand in pozitie orizontala, obtinandu-se astfel un veritabil widescreen pregatit sa afiseze diverse programe TV!