O muzica buna trebuie sa fie generata de un dispozitiv pe masura. Evolutia firesca a pus praful peste playerele cu memorie putina si display monocrom, astfel ca acum putem cumpara aparate care stiu sa faca o multime de lucruri, la preturi potrivite pentru buzunarele oricui.

Putin ajutor in cautarea player-ului multimedia perfect!Trekstor a intrat de ceva vreme si in ofertele magazinelor de la noi. i.Beat motion 4 GB este un produs entry-level, dar care nu isi dezamageste utilizatorul. i-Beat are 4 GB intr-o carcasa de doar 40 de grame. Display-ul masoara 2 inch si are o rezolutie acceptabila de 220x176 pixeli. Trekstor stie sa redea poze JPG, fisiere TXT, melodii MP3 si filme Avi, precum si Radio FM. Functia de inregistrare este si ea prezenta, insa slot pentru card de memorie nu exista. Acumulatorul tine 7 ore de ascultat muzica, valoare suficienta pentru un player care costa 256 RON! Uitati-va pe Mediadot!

Putin ajutor in cautarea player-ului multimedia perfect!Nexus Nomad A225 poate fi o alegere buna pentru cei ce nu doresc sa arunce o caruta de bani pe un player MP4. A225 are 4 GB de memorie interna, intr-o carcasa in combinatie negru cu alb ce masoara 80 x 48 x 12 mm si cantareste numai 69 de grame. Display-ul este de calitate, avand 2.4 inch in diagonala, o rezolutie de 320x240 pixeli si 256.000 de culori!

Nomad reda pozele JPEG, BMP si GIF, iar filmele MPEG-4, WMV, ASF, AVI, RM sau RMVB pot fi vizualizate la o calitate acceptabila. Radio FM si functia de reportofon nu lipsesc, iar slot-ul SD permite oricand marirea memoriei! Pacat ca bateria tine doar 5 ore in mod audio si 3 ore la redarea filmelor. Per ansamblu, Nexus Nomad A225 este un player bun, iar pretul de 340 RON il recomanda cu caldura. Il gasiti tot pe Mediadot!

Putin ajutor in cautarea player-ului multimedia perfect!Samsung YP-K5JAB prezinta un design slider atragator, ce activeaza difuzoarele externe, gata sa iti incante urechile timp de 6 ore! Memoria interna flash totalizeaza 4 GB, fara posibilitate de extindere. Display-ul OLED masoara 1.82 inch, putand afisa si poze JPG. Tunerul FM nu a fost uitat, iar in orice moment un ceas digital poate afisa ora! YP-K5JAB este mai masiv, avand 42.2 x 89.8 x 11.4 mm si 106 grame, insa acumulatorul ce rezista 30 de ore in mod audio si difuzoarele externe ii mai sterg din minusuri. Dati un click pe Marketonline, unde il gasiti la 590 RON!

Putin ajutor in cautarea player-ului multimedia perfect!iRiver CLIX2 se bucura de o interfata touchscreen intuitiva si usor de folosit. TFT-ul de 2.2 inch si rezolutie QVGA este printre cele mai bune display-uri vazute intr-un player multimedia, afisand poze, filme, fisiere e-book si chiar si jocuri flash gratie Macromedia Flash Lite 2.1! Combinatia negru cu rosu este de efect, memoria interna are 8 GB iar sunetul prezinta tehnologia SRS WOW! Pretul? Pe Emag, il puteti cumpara la 620 RON! Primiti si un Voucher cadou de 50 RON!