O teorema simpla spune ca drumul cel mai scurt dintre doua puncte este o linie dreapta. Insa putem noi mereu sa ne deplasam dupa o trasa ideala? Avem nevoie de un ajutor, un “copilot” permanent care sa ne indrume pe traseul cel mai scurt, pentru a ajunge in timp util la destinatia dorita!

Sistemele GPS au devenit tot mai performante, iar in combinatie cu o harta buna, rezultatele sunt pe masura! Chiar daca noile telefoane incorporeaza receivere GPS, tot cele destinate pietei auto sunt mai bune pentru calatorii sigure prin locuri straine.

Cum gaseste Mos Nicolae drumul pana la ghetele noastre?Jensen NVXM1000 Rock'N'Road este pregatit pentru strazile sufocate de traficul intens, afisand o harta detaliata pe touchscreen-ul de 4.3 inch. Design-ul oval este dominat de display-ul wide, avand in dreapta difuzorul, iar in stanga un buton rosu de “Home”.

NVXM1000 dispune de 8 GB pe un hard drive intern, astfel se pot stoca melodii, filme si poze asemeni unui player multimedia. Alte dotari mai includ un modulator FM wireless, conectivitate USB si slot SD pentru suplimentarea memoriei. Jensen a fixat un pret destul de piperat, de 799$.