Utilizatorii serviciului i-mode au la dispozitie, prin aceasta aplicatie, un meniu prin care selecteaza spectacolul la care doresc sa participe, numarul de bilete si zona in care sunt amplasate, avand totodata si posibilitatea de a alege intre mai multe modalitati de livrare si plata a biletelor comandate.

“Noul serviciu raspunde nevoilor utilizatorilor tineri, care au o viata sociala activa si care doresc o modalitate simpla si eficienta de a-si rezerva din timp, direct de pe telefonul mobil, biletele pentru concertele, evenimentele importante la care doresc sa participe”, a declarat seful departamentului dezvoltare servicii cu valoare adaugata al Cosmote Romania, Ciprian Negura.

Prin serviciul i-mode, utilizatorii Cosmote au acces la o varietate de informatii utile, precum stiri, prognoze meteo, horoscop, anunturi de angajare, date pentru calatorii si programul filmelor de cinema, sau pot descarca tonuri de apel si imagini de fundal pentru a-si personaliza telefoanele mobile. In plus, utilizatorii i-mode pot afla noutati din domeniul financiar, cele mai recente evolutii economice si pot face tranzactii bursiere, prin sectiunile dedicate.