S-a inventat hartia care vorbeste!Scanarea se face apoi cu un handheld scanner sau telefon mobil cu scanner bult-in, care redau apoi mesajul! Berkun a precizat ca aceasta fasie de hartie poate stoca pana la 8 kilobiti, suficienti pentru un mesaj de zece secunde, insa se incearca marirea capacitatii pentru mesaje de 20 de secunde!

Ideea poate avea aplicatii multiple. Albumele foto pot astfel contine la fiecare fotografie cate o eticheta cu memento-uri vocale, replici haioase, reactii deosebite la emotii puternice. Se incearca si introducerea in camerele foto a unui astfel de printer. Cum va functiona? Apesi pe un buton dedicat dupa ce ai facut poza, inregistrezi sunetele de moment si aparatul iti va stoca totul pe hartia magica!

Dupa developarea fotografiilor, fiecare hartie poate fi lipita, rezultand un album special! O alta piata cu potential imens este reprezentata de spitale sau farmacii, unde pot fi puse etichete pe recipientele cu medicamente. Astfel, in drum spre raftul cu pastile, il putem asculta pe Mick Jagger cantand „You go running to the shelter of your mother's little helper"!