Varianta franceza. Iphone-ul isi face intrarea si pe piata franceza. In Franta, Apple nu are voie sa vanda iPhone-ul in reteaua unui singur operator, Orange fiind operatorul care detine drepturile de comercializare a dispozitivului. Vincent Lombry, Home Marketing Director Orange, a declarat ca estimarile companiei indica un nivel al vanzarilor de peste 50.000 de unitati pana la sfarsitul anului. Pretul iPhone in Franta va fi similar celui din Germania. Astfel, cu un abonament minim de 49 de euro, aparatul va costa 399 de euro. Francezii vor putea cumpara iPhone-ul si in varianta deblocata, Lombry atragand atentia ca pretul in acest caz va fi mai mic de 1.000 de euro. Este cunoscut faptul ca operatorul german T-Mobile a fost obligat sa puna in vanzare si o varianta deblocata a iPhone-ului, pretul in acest caz fiind de 999 de euro.
Lansarea oficiala in Franta va avea loc la 29 noiembrie. VIP-urile vor avea parte insa de o lansare speciala, cu o zi inainte.

Pentru Romania. In legatura cu o eventuala lansare a iPhone-ului in Romania, aceasta decizie apartine exclusiv Apple, compania hotarand pietele pe care sa faca disponibil aparatul, in functie de marimea lor. In schimb, Orange pregateste pentru Romania lansarea serviciilor de televiziune, pentru anul viitor. Orange IPTV are deja in Franta 1 milion de clienti. Lombry a declarat ca principala problema in privinta furnizarii acestui tip de servicii nu o reprezinta tehnologia necesara, ci drepturile de retransmisie a programelor.