Alienware: In Hangar se petrec lucruri ciudate!Hangar18 nu este un aparat pentru oricine. Acest centru multimedia stie sa le faca pe toate, mai putin floricele si sa mentina berea rece, din pacate..Hangar18 este un home theater all-in-one, ce ofera playback video high-definition si sunet surround 5.1 de cea mai buna calitate. Insa lucrurile nu se opresc aici..

Dispozitivul este in esenta un computer, avand la baza procesoare AMD 64 X2 Dual Core, ce functioneaza cu un voltaj scazut, astfel ca TDP-ul se mentine in limite acceptabile, la 65 watti. Memoria RAM de tip DDR2 zboara la 800 Mhz si spune ca totalizeaza 2 GB, putand primi oricand inca 2 GB!

Alienware: In Hangar se petrec lucruri ciudate!In versiunea standard, semnalul video prelucrat de un chipset NVIDIA integrat este scos printr-un port HDMI out, imaginea rezultata fiind 720p. Cine nu se multumeste cu atat si aspira la mai bine, exista posibilitatea alegerii unui card video NVIDIA dedicat, capabil de high definition 1080p.

Partea audio hi-tech se lauda cu un amplificator surround pe 5.1 canale, porturi Analog Audio in, Optical out si Subwoofer out. Astfel orice sistem de boxe, pe placul fiecarui utilizator, poate fi conectat la Hangar, in vederea obtinerii unei atmosfere deosebite in filmele de inalta defitinie sau in redarea unor melodii clasice!