The beauty and the beast: O minunatie de notebook!Inca de la inceput trebuie precizat ca NX600 este un notebook cu greutate. In ambele sensuri ale cuvantului, deoarece o asa “fiara” cu display de 17 inch cantareste nu mai putin de 3.95 kg! La exterior, totul neted si frumos. Constructie excelenta, materiale bine alese, dotari de exceptie.

Sa incepem cu LCD-ul care se lauda cu o rezolutie HD 1920x1200 pixeli si tehnologie X-Bright. El raspunde de grafica realista si experienta deosebita din timpul vizionarii unui film. Numai el? Nu, si cardul video NVIDIA GeForce 8700M GT cu 512 MB, desigur! Pe rama display-ului exista si un webcam de 1.3 Mpx, asa, de amuzament.

The beauty and the beast: O minunatie de notebook!Cu ce creier avem de-a face? Il cheama Intel Core 2 Duo X7900 Extreme si se lauda cu 2.8 Ghz si 4 MB memorie cache! La asa procesor, 4 GB memorie RAM DDR2 la 667 Mhz par suficienti..O asa combinatie poate fi fatala multor jocuri care trebuie sa se supuna si sa accepte setari calitative maxime!