De ce sa mai dam banii pe sisteme desktop?Acestea includ toate componentele caracteristice unui desktop, mai putin o unitate optica, ce este livrata de cele mai multe ori sub forma uneia externe. Cand tii in mana un dispozitiv de doar jumatate de kilogram si poti face tot ce iti doresti cu el, ai toate motivele sa fii mandru! Gigabyte ne-a aratat al sau U60, insa nu s-a multumit cu putin, si a revenit cu un nou ultra mobile PC, in persoana lui M704!

M704 arata chiar bine. Partea frontala este dominata de display-ul LCD de 7 inch cu o rezolutie de 1024x600 pixeli. Acesta beneficiaza de iluminare backlight pe baza de LED-uri, pentru un contrast sporit si imagine de cristal! Degetele pot zburda in voie de el, deoarece este touchscreen!

De ce sa mai dam banii pe sisteme desktop?Raspunzator de reactiile rapide la orice comenzi este procesorul VIA ULV C7-M la 1.2 Ghz. ULV inseamna ultra low voltage, adica proc-ul asta este optimizat pentru a salva viata acumulatorului. Chipset-ul VIA VX-700 este perfect pentru elementele grafice din OS-ul Vista Premium!