Black-Hawk XR5, acesta e numele monstrului ce asteapta sa fie trezit si pus la incercare in cele mai pretentioase jocuri..Sa vedem cu ce avem de-a face!

Black-Hawk XR5: Probabil cel mai puternic laptop din lume!Inca de la inceput trebuie precizat faptul ca platforma nu este una mobile gen Santa Rosa, ci una desktop, care permite upgrade-ul usor al procesorului, cardurilor video PCI-Express, memoriei sau unitatilor HDD. Insa cand analizam detaliile tehnice ale acestui laptop, numai la upgrade nu ne gandim..Iata ce primim pentru fabuloasa suma de 6120 de verzisori! Fara cele patru blondine atragatoare, din pacate..

Procesorul nu lasa loc de discutii. E un Intel Quad cu patru nuclee, ce functioneaza la 2.66 Ghz. Penryn se afla in lista optionala, insa noua arhitectura mai creste frumusel pretul deja astronomic al super notebook-ului. 4 GB DDR2 Ultra Speed la 800 Mhz tot sa fie suficienti in cele mai gurmande aplicatii instalate pe OS-ul Vista..

Black-Hawk XR5: Probabil cel mai puternic laptop din lume!Hard disk-urile externe tind sa iti invadeze tot biroul? S-a rezolvat! E loc destul pentru trei unitati HDD pe SATA, in cazul de fata trei a cate 250GB la 5400 RPM, montate in matrice RAID 0, ce totalizeaza 750GB. Impresionant. Ati inceput sa vedeti albastru in fata ochilor? Lasati oftalmologul in pace, de vina este Blu-ray-ul dornic sa arda discuri double layer de 50GB!