Ce telefon imi voi lua in viitor? Nokia N82, desigur!Design-ul nu este stralucit, constructia tip candybar dand telefonului un aer destul de simplist. Display-ul generos de 2.4 inch, excelent prin prisma rezolutiei sale QVGA, este perfect lizibil in orice conditii. Nici nu se putea altfel tinand cont de faptul ca N82 trebuie sa satisfaca fotografi amatori si nu numai..

Carl Zeiss, companie recunoscuta mondial prin lentilele sale inalt calitative, furnizeaza partea optica si acestui telefon. Contractul celebru cu japonezii de la Sony nu putea impresiona pe altcineva decat pe finlandezi, iar Nokia s-a aliat cu Zeiss! Miscare super inspirata, am putea spune. Cu un obiectiv de 5 Mpx, functie auto focus si blit xenon, niciun cadru interesant nu va scapa de “ochiul” performant al telefonului tau!

Ce telefon imi voi lua in viitor? Nokia N82, desigur!Prietenii te-au scos la terasa, iar in pauza dintre doua beri ti-ai adus aminte ca ai de trimis un mail important? E simplu. Daca Wi-Fi a inceput a fi implementat in tot mai multe produse, de ce tocmai N82 sa scape? Hot spot-urile se inmultesc peste noapte si la noi si e de bine! Accesul la internet gratuit, cu toate posibilitatile sale arhicunoscute, este la indemana oricui.

De Ovi ati auzit? Nu, nu vine de la Ovidiu, ci este noul site Nokia, un fel de iTunes, de unde poti descarca muzica, clipuri video, cele mai noi jocuri, totul direct pe telefon via Wi-Fi, la costuri acceptabile!