Putere pura. Asa isi lauda Alienware noua “progenitura”, venita parca din alta lume, aflata la distanta de cativa ani lumina de noi. Area-51 ALX CF implementeaza cele mai noi componente, luate parca direct din mainile inginerilor si asamblate cu grija intr-un sistem care poate fi usor catalogat drept obiect neidentificat!

Super tehnologie: Ce au adus extraterestrii pe Pamant?La exterior ne cam place. Are omuletul deja consacrat care mobilizeaza totodata si masca ce acopera unitatile optice. Accesul rapid cu casti, microfoane, playere audio sau alte periferice este asigurat prin includerea unui panel cu tot ce trebuie la casa omului: USB-uri, Firewire, jack-uri audio. Nu vreau un aspirator! Nicio grija, nici nu este. Grilele cromate de mari dimensiuni dau un aspect futurist si participa la racirea corespunzatoare a pieselor fierbinti din interior.

Super tehnologie: Ce au adus extraterestrii pe Pamant?Sa lasam vorba si sa trecem la interior, ca acolo este minunea! Despre Penryn stiti, noua microarhitectura creata pentru o performanta excelenta. Trecerea pe 45nm a permis includerea a peste 800 milioane de tranzistori, scazand in acelasi timp cantitatea de caldura degajata. Un QX9650 cu patru nuclee a fost dus de la 3.0 Ghz pana la 4.0 Ghz! Producatorul asigura o stabilitate perfecta fara a pune in pericol garantia sistemului. O intrebare este iminenta: exista vreo aplicatie care sa supuna acest monstru?

Super tehnologie: Ce au adus extraterestrii pe Pamant?Jocurile urmeaza a fi supuse unui foc incrucisat! Proaspetele chip-uri grafice ATI Radeon HD 3870, compatibile DirectX 10.1 si PCI-Express 2.0, isi gasesc locul intr-o configuratie CrossFire menita sa asigure un realism si o calitate vizuala imersiva ce propulseaza jucatorul direct in atmosfera gameplay-ului. Frame rate-ul se va mentine la cote ridicate indiferent de rezolutii sau setari.