Daca americanii se pricep de minune sa construiasca asemenea sisteme ultra performante si aratoase, am fi tentati sa credem ca ceilalti s-au culcat pe o ureche. Nu e chiar asa..Japonezii nu dorm niciodata, sau daca o fac, idei marete le trec prin minte si in timpul noptii!

De Mouse Computer Japan sigur nu ati auzit. Nu e nicio problema..Compania japoneza integreaza componente high-end pentru a satisface nevoile de setari maxime ale oricarui gamer iubitor de jocuri pretentioase.

Masterpiece V950XV2. Numele spune tot, dar parca mai e loc si de niste cuvinte..Intel a pus bugete si energii enorme in chipset-ul X38 si noua tehnologie Penryn pe 45nm, iar succesul pare sa fie iminent. Cand ai un Core 2 Extreme QX9650 cu 16MB memorie cache, parca nu-ti mai vine sa iesi din casa..X38 suporta PCI-Express 2.0, ramane doar ca producatorii de carduri video sa treaca pe aceasta interfata grafica pentru o latime de banda mult sporita.

Daca tot avem suport pentru doua placi PCI-Express 16X, atunci de ce sa nu putem stoarce performanta dintr-o configuratie SLI cu doua GeForce 8800 GTX cu 768 MB fiecare? AA, AF si rezolutiile ridicate in cele mai noi jocuri DirectX 10 vor fi piece-of-cake pentru asemenea acceleratoare grafice..