Principalul atu al telefonului, camera foto de 5 megapixeli cu auto focus si flash Xenon ofera imagini digitale autentice. Functia Photo fix imbunatateste automat balanta de lumina cu o singura apasare pentru a rezulta cele mai bune imagini. Cand vrei sa pozezi un obiect in miscare, de exemplu o proba sportiva, selectezi functia "BestPic" si captezi noua poze dintr-o singura apasare.

Apoi o alegi pe cea mai buna si le stergi pe restul. In afara de camera foto, K850i este un telefon multimedia performant. Noul browser media aranjeaza toate fisierele media stocate, fie poze, filmulete, muzica sau podcast intr-un singur loc, oferindu-ti o experienta media unica, marca Sony Ericsson.

Telefonul K850i Cyber-shot iti permite de asemenea sa realizezi o cautare inteligenta pentru a gasi pozele sortate dupa luna in care au fost facute, a vizualiza imagini in modul thumbnail sau a umbla prin modul de poze integrale. Cu noul display de cristal, K850i asigura claritate optima din orice unghi de vedere.