Pentru cunoscatori, patru difuzoare Harman Kardon (2 x bass reflex si 2 x tweeter) si un subwoofer, impreuna cu tehnologia Dolby Home Theater - inseamna solutii profesionale ce pot oferi o experienta audio asemanatoare celei din sala de cinematograf sau de concerte.

Daca la acestea se adauga un ecran WUXGA de 17 inch capabil sa redea rezolutii de 1080p/1080i - standarde ce definesc plasmele sau LCD-urile de inalta definitie - este cat se poate de clar ca vorbim despre un sistem Home Theatre "la cheie", de cea mai inalta calitate. Dar fix! Pana acum, insa. Mai departe, acesta poate fi cat se poate de mobil, multumita ideii Toshiba de a ingloba toata aceasta tehnologie intr-un laptop de 4,4 kg.

Numit Qosmio G40, acesta este notebook-ul conceput special pentru divertisment, avand puterea sa ofere o experienta de 4-in-1 (imagine, sunet, functionalitate si conectivitate) fara precedent. In acest sens, noul produs incorporeaza si un TV tuner, alaturi de unitatea optica de tip DVD de inalta definitie (HD DVD-R), cu ajutorul careia se pot inscriptiona pana la 30 GB de date pe un singur disc HD DV la o rezolutie de sase ori mai buna decat cea a unui format DVD standard.