Cele doua aplicatii protejeaza consumatorii impotriva unei serii foarte largi de amenintari web si asigura o viteza de scanare cu 30% mai mare decat aplicatiile concurente.

Trend Micro Internet Security Pro este varf de gama si ofera protectie completa utilizatorilor, atat pe computerul de acasa cat si pe laptop, atunci cand acestia se afla in deplasare, indiferent de actiunile pe care le intreprind online - trimiterea si receptionarea de emailuri, navigarea pe Internet sau tranzactii online banking.

Trend Micro Internet Security 2008 este destinat mai ales celor care utilizeaza frecvent Internetul pentru navigare, de acasa.

Noul Trend Micro Internet Security Pro asigura protectie antivirus, antispyware, antispam, firewall bidirectional, scaneaza vulnerabilitatile din aplicatiile Microsoft, verifica mesajele de email si de tip Instant Messaging, ofera protectie impotriva amenintarilor de tip rootkit si a altor tipuri de malware, blocheaza proactiv intruziunile, da parintilor posibilitatea de a controla activitatea copiilor pe Internet. Mai mult, previne furtul de date si verifica securitatea retelei sau hotspotului wireless, in cazul in care utilizatorul doreste sa se conecteze la Internet dintr-un astfel de loc.