"Prin parteneriatul cu cele doua companii de IT, ETA2U si CG&GC, vom putea extinde reteaua de parteneri de service, clientii vor putea avea acces la serviciile de suport in toata tara, mai ales prin deschiderea unor depozite de piese de schimb in Constanta si Brasov, urmand ca in anul 2008 sa deschidem si la Sibiu, Cluj, Timisoara si Iasi", a declarat reprezentantul HP Romania, Mihaela Cunesteanu.

CG&GC IT SA ofera solutii integrate IT&C, activitatea sa acoperind intregul sector IT&C: echipamente hardware, solutii software pentru sectorul public si privat, servicii IT&C: consultanta service on site certificat de sapte producatori internationali, comunicatii, retelistica, securitate, training si formare profesionala in domeniu. Cifra de afaceri pentru anul 2006 a fost de 15,5 milioane de euro. CG&GC are sediul central in Bucuresti si dispunde de 18 centre de service si 200 de angajati.

Compania ETA2U are o activitate de 15 ani in domeniul IT si o acoperire in zona Banat-Transilvania, in judetele Bihor, Cluj, Hunedoara, Timis, Sibiu, Arad, urmand ca pana la sfarsitul anului sa deschida si in judetele Alba si Mures.