Inca o veste buna: avem libertatea de a proteja trei calculatoare in baza unei singure licente achizitionate. Cu alte cuvinte, o data cu lansarea noului produs, BitDefender a modificat si oferta comerciala pentru solutiile sale de securitate desktop, pentru ca un studiu efectuat de companie a relevat faptul ca o mare parte din clientii sai detin doua sau trei calculatoare. Nu e chiar o idee noua in piata, iar alti producatori din domeniu - cum ar fi Symantec - procedeaza la fel, dar este, evident, binevenita.
Practic, linia de produse 2008 include BitDefender Antivirus 2008, BitDefender Internet Security 2008 si BitDefender Total Security 2008, iar producatorul spune ca a fost creata pentru a proteja o larga varietate de utilizatori PC, de la utilizatori fara experienta pana la utilizatori avansati.
De aceea, noua interfata a tuturor produselor ofera un acces mult simplificat catre toate functionalitatile imbunatatite ale produsului. Care sunt, mai exact, acestea? In primul rand, ni se promite o protectie antivirus in timp real - cu update automat la fiecare ora, dar si una proactiva, prin utilizarea tehnologiilor proprietare de detectie avansata B-Have.