Cum se știe, producătorii iși dublează eforturile atunci cand se pune problema de a-și anunța inovațiile inaintea celorlalți, chiar dacă este vorba despre tehnologii pregătite pentru IFA 2007. Viață mai frumoasă și cat mai ușoară. Asta promit toți producătorii prezenți la targul de la Berlin, iar la aceștia, sintagma "viață frumoasă" se traduce prin aparate unul mai interesant decat celălalt. Dacă merită sau nu banii aceste produse, numai piața va reuși să ofere un răspuns concret, dar asta numai odată cu trecerea timpului.

LG Electronics a prezentat la IFA 2007 seria Design Art pentru gama de televizoare LCD și sistemul home theater Art Design, alături de cele mai noi inovații ale diviziilor Digital Display, Digital Media și Mobile Communication. Principalele atracții ale standului LG sunt reprezentate de noua linie de televizoare LCD Design Art, seria de televizoare Full HD 100 de herți care va fi lansată in septembrie, seria de televizoare Full HD 1920X1080 sau seria cu DVR incorporat upgradată (Digital Pause and Play).

LG iși "arată colții" la IFA 2007 Divizia de telefoane mobile este și ea prezentă la IFA 2007, unde LG etalează două mobile interesante. Un telefon cu cameră foto profesionistă, LG-KU990 și LG-KS20, cel mai recent spartphone HSDPA, dotat cu un touchscreen color de dimensiuni generoase. Altă atracție o reprezintă al doilea model din seria LG Black Label, LG Shine, avand aceleași caracteristici ca și ale nou lansatului LG Shine "Titanium Black". Unul dintre cele mai așteptate momente la IFA 2007 a fost lansarea terminalului LG-KU990. Modelul depășește ca performanțe orice cameră foto și, in plus, dispune de caracteristici unice, cum ar fi abilitatea de a edita imagini și de a incărca fotografii și filme pe YouTube.

LG-KS20, cel mai recent smartphone HSDPA lansat de LG, va debuta și el la IFA 2007. Conexiunea ultrarapidă și tehnologia touch demonstrează angajamentul asumat de LG de a fi lider in tehnologia mobilă 3G. Vizitatorii standului LG pot vedea la IFA 2007 o gamă largă de terminale mobile premium. LG Shine este expus alături de noua variantă LG Shine "Titanium Black" precum și alte variante de culori. Varianta 3G a lui LG Shine, cu noi caracteristici care intensifică funcționalitatea sa multimedia, este și ea etalată targ. Alte produse LG expuse la IFA 2007 includ LG-KS10, primul smartphone cu aplicații Google preinstalate și caștigătorul campaniei "3G for All" al Asociației GSM, LG-KU250, special conceput pentru a permite utilizatorilor să experimenteze funcțiile 3G la un preț rezonabil.

Samsung, un rival de temut Noua gamă de produse Samsung este concepută pentru a inspira experiențe pentru un nou stil de viață - New Home and Mobile Life (Un nou stil de viață - in mișcare și acasă). Produsele care alcătuiesc gama New Home Life sunt: televizorul LCD LED la 70 de inch, Duo Player, primul sistem BD Home Theater și cea mai mică imprimantă cu laser color. Produsele din gama New Mobile Life sunt un video player compact, la 3 inch, și camerele video HD compacte.