Nokia se coalizeaza cu studentii indieni pentru noi designuri de telefoane Nokia lucreaza impreuna cu studentii de la Srishti School of Art, Design and Technology la noi idei pe care sa le poata aplica pe piata indiana de telefonie mobila, un spatiu in continua dezvoltare. Acest parteneriat este primul dintr-o serie de actiuni ale gigantului finlandez, care intentioneaza sa profite de potentialul tarilor ce detin puncte fierbinti in domeniul designului.

"India este un loc dinamic si plin de inspiratie pentru designeri, prin amestecul variat de cultura, traditie si culoare", a declarat designerul-sef al companiei, Alastair Curtis. "Noul studio satelit ne va ajuta in continuare sa intelegem mai bine aceasta tara vibranta si sa colaboram mai strans cu designerii indieni, care sunt extrem de talentati", a adaugat Curtis.

India este un bun indicator pentru alte piete in dezvoltare, cu economii in crestere, unde cererea a evoluat de la aparate ieftine la sisteme multimedia complexe, a declarat un purtator de cuvant al companiei.