Vodafone Romania lanseaza serviciilor 3G broadband HSDPA, la viteze de retea de pana la 3,6 Mbps, in statiunile Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Mangalia si Vama Veche.

Pana la 30 septembrie 2007, clientii Vodafone Romania vor beneficia si de o oferta promotionala pentru serviciile 3G broadband care include preturi avantajoase la cardurile de date, ajungand pana la zero dolari, in functie de tipul abonamentului ales si de perioada contractuala.

Noile servicii Vodafone 3G broadband sunt disponibile, pe langa litoral, si in alte 23 de orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva.

Serviciile Vodafone 3G broadband permit utilizatorilor viteze de transfer al datelor de pana la 2,8 Mbps, pentru o experienta obisnuita de utilizare. Solutiile de conectare mobila 3G broadband, la viteze de pana la 2,8 Mbps sunt Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband (card de date 3G broadband pentru utilizatorii de laptop), Vodafone Smart Modem 3G broadband si Express Data Card, pentru utilizatorii de laptop cu slot PCI Express.