De ce calculatorul, telefonul mobil, iPod-ul sau orice alta trusa foarte inteligenta isi doresc, din proprie initiativa, sa incarce si sa iti descarce pe cap noutati. Toate acele add-on-uri care iti populeaza lista de programe. Si la care daca te uiti cu atentie scrie: folosit foarte rar!

Daca intri pe net cu cele mai lucioase browsere, mult mai performante decit clasicele Netscape sau IE, ai sa vezi cum noul iti bate in geam. Fie ca e vorba de teme grafice sau de noi abilitati de prelucrare a informatiei, Mozilla/Firefox iti ofera, la virful degetelor, o gramada de install-uri lipicioase. De fiecare data cind dai restart ai sa vezi ca de fapt nu e destul ce ai avut pina acum. Tot timpul iti lipseste cite ceva: fie o bara de status care sa te anunte cum stai cu download-urile, fie extensii care sa-ti permita sa trimiti linkuri in contul de del.icio.us fara sa parasesti fereastra browser-ului. Iar daca esti un metablogger respectabil ai nevoie neaparat de ScribeFire - un editor integrat care te lasa sa postezi de cite ori salivezi la vreun www gasit la intimplare.

Esti dezorganizat? Esti cu capul in nori de date? Pentru asta ai BlueOrganizer, care iti recomanda site-uri si servicii in functie de preferintele tale pe care le retine si le exploateaza. Fie ca e vorba de carti preferate, vinuri, destinatii de calatorie, organizatorul de serviciu trimite totul direct la Amazon sau wine.com astfel incit ei sa stie tot.