free-hotspot.com, cea mai mare retea de hotspoturi gratuite din lume, a anuntat ca a reusit pana in acest moment instalarea a peste 100 de hotspoturi in Romania. Firma irlandeza isi propune sa dubleze acest numar pana la sfarsitul anului.

“Piata romaneasca este foarte importanta pentru noi “ a declarat Joe Brunoli, vice-presedintele HotSpot Market Development pentru free-hotspot.com. “Ne-am angajat sa promovam accesul internet wireless gratuit in toata Europa, iar Romania este o parte importanta din planul nostru strategic de dezvoltare.”

In prezent, free-hotspot.com instaleaza in Romania cel putin un hotspot GRATUIT in medie pe zi, multumita retelei active de parteneri de instalare ai firmei. “Instalam hotspoturi pe intreg teritoriul, nu doar in marile orase precum Bucuresti, Timisoara si Cluj,” a explicat Brunoli. “Avem parteneri de la Constanta la Baia Mare si de la Alba Iulia la Botosani. Pentru anul urmator, scopul nostru este de a extinde reteaua de hotspoturi GRATUITE in toate regiunile din Romania si suntem pe drumul cel bun,” a afirmat acesta.