Dell lanseaza o gama de notebookuri in opt culori diferite Noutatea consta in designul acestuia, modelul fiind disponibil in nu mai putin de opt culori care vor atrage cu siguranta atentia consumatorilor, prin nume ca flamingo pink, sunshine yellow, alpine white, ruby red, jet black, midnight blue si espresso brown.

Noul notebook Dell va fi prezentat publicului in cadrul unui eveniment care va avea loc in incinta complexului Macy's din Herald Square, New York. Pretul de pornire al unui notebook colorat se va situa la 749 de dolari.

Al doilea producator de PC-uri la nivel mondial, Dell a lansat cu aceasta ocazie, pentru prima data in laptopurile sale, o memorie flash modesta de 32 gigabiti care va inlocui hard-diskul traditional.

Reprezentantii Dell au anuntat ca vor renunta la numele seriei Dimension pentru desktop-uri, prezent de mai bine de zece ani pe piata, optand pentru brand-ul Inspiration, nume folosit anterior pentru notebook-urile sale. Compania va continua sa vanda notebook-uri Inspiration.