Zapp aduce tehnologia Hot Spot in taxi Serviciul oferit este bazat pe tehnologia Hot Spot si este extrem de simplu de folosit, clientii neavand nevoie de un card de date, soft sau cunostinte tehnice pentru a beneficia de o conexiune mobila broadband. Practic orice aparat wireless de tipul laptop, telefon mobil, Palm sau PDA poate fi conectat cu usurinta la sistemul Zapp, beneficiind imediat de o conexiune la internet de mare viteza.

"Zapp s-a concentrat dintotdeauna pe ideea de mobilitate si continuam sa inovam industria de date mobile prin dezvoltarea si lansarea unor noi produse si servicii care fac viata clientilor nostri mobila, simpla si mai inteligenta prin faptul ca le oferim posibilitatea de a ramane conectati si de a comunica neintrerupt indiferent unde se afla: la birou, in drum spre o sedinta sau calatorind prin tara”, a declarat Mircea Girbovan, director de vanzari Zapp. “Ideea de mobilitatea totala se afla si la baza acestui proiect care esentialmente ofera acces la interent de mare viteza unor utilizatori mobili si care se afla intr-un mijloc de transport in miscare.” a mai adaugat Girbovan.

Aceste retele in miscare sunt conectate la internet de mare viteza cu ajutorul unui router mobil si a unui modem care comunica cu reteaua EV DO Zapp, disponibila pe toata raza orasului Bucuresti si in alte 61 de orase din Romania. Viteza de transmitere a datelor este de pana la 2,4 Mbps oferind calatorilor-utilizatori acces la email, date, jocuri, chat , internet banking sau la orice alta activitate pe care o efectueaza in mod normal si frecvent cand sunt online, si toate acestea in timp ce calatoresc intre doua destinatii.