Jocul Harry Potter, realizat in Romania In jocul pentru telefoane mobile “Harry Potter si Ordinul Phoenixului”, Harry se intoarce pentru al cincelea an de studiu la Hogwat si descopera ca marea parte a comunitatii de vrajitori contesta readucerea la viata a maleficului Lord Voldemort. Harry se intalneste in secret cu un mic grup de studenti care se denumeSte Armata lui Dumbledore.Harry trebuie sa ii invete cum sa se apere impotriva Artelor Negre, pregatindu-i pe tinerii vrajitori curajosi pentru batalia extraordinara ce se anunta.

“Suntem foarte emotionati sa anuntam jocul “Harry Potter si Ordinul Phoenixului” pentru telefoane mobile,” a precizat Travis Boatman, vicepresedinte global a studioului EA Mobile. “Echipa noastra a lucrat cu mare daruire pentru a crea un joc bogat vizual care sa fie fidel universului Harry Potter. Credem ca consumatorii se vor bucura sa traiasca experienta jocului Harry Potter oriunde se duc.”

“Suntem foarte entuziasti sa lucram cu EA Mobile pentru a oferi fanilor de pretutindeni un produs captivant si puternic,“ a spus Maria Seidman, vice presedinte in cadrul Warner Bros. Digital Distribution.