Pentru a le regasi, inregistrati-va pe SecondLife.com, instalati aplicatia, apoi introduceti in sectiunea de Search numele companiei pentru a-i regasi insula si modalitatea de transport catre aceasta. Iata care sunt cele 5 companii recomandate de analistii PC World:

5.Best Buy Geek Squad

In cadrul Geek Squad Island, cea mai impresionanta oferta - dincolo de cursa in automobilul special conceput dupa vehiculele originale Geek Squad - o reprezinta calitatea sfaturilor tehnice. Angajati reali va stau la dispozitie 21 de ore pe zi pe chat pentru a trata orice tema de discutii. si dincolo de intrebarile generale, o sa va uimeasca profesionalismul acestora - noi i-am intrebat despre jocurile care suporta DirectX 10 si despre cateva drivere-uri USB pentru ReadyBoost, iar raspunsurile au fost prompte. Potrivit purtatoarei de cuvant Diana Garrett, angajatii Geek Squad vor oferi consultatii consumatorilor pana in momentul in care isi vor manifesta dorinta achizitionarii unui produs - de aici incolo acestia vor trebui sa trimita un e-mail sau sa sune la companie. Nu exista dezvaluiri, totusi, iar insula este pustie pe parcursul celor 3 ore in care nu se lucreaza.

4. H&R Block

Podelele din lemn de pe insula H&R Block sunt o referinta subtila - acesta este un portal de consultanta financiara al unei companii de succes, modelat dupa chipul si asemanarea celorlalte 12.000 de birouri reale, din intreaga lume. in ciuda decorului incarcat, exista un punct de vanzare interesant. Pentru 100 Linden - dolari (moneda din Second Life, echivalentul a 70 de dolari americani) poti achizitiona noul software de pregatire a taxelor, Tango. Pachetul include acces la scutere virtuale, pantofi de dans, un tricou si alte maruntisuri. Desigur, tranzactia reala se desfasoara pe Web, unde introduceti un cod de acces. Spre deosebire de insula Dell, loc in care va puteti construi un PC virtual pentru a-l achizitiona ulterior online, H&R Block pare a dori sa-si dezvolte o afacere reala in Second Life, probabil ca o justificare a conceptului. asta da spirit inovativ!